mtrx blogja

Minden. Az élet. És ami jöhet, úgy ahogy van.

Stat

free web hit counter

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pontatlan idő

Konditerem + egyebek

2012.05.26. 22:41 | mtrx | Szólj hozzá!

Címkék: uk gym röpkék

Kezdésnek annyit, hogy sikerült eljutni végre valahára egy konditerembe.

Mivel otthon is elég gyakran jelentem meg hasonló létesítményekben, adta magát, hogy itt is folytassam a hagyományokat. Meg amúgy is. Egy kis mozgás mindenkinek kell. Amit munkahelyen folytatok le, az igazán ... elhanyagolható. 

Kb. egy hónapja voltam kinn, amikor elsőnek sikerült gyúrnom egy jót. Sokadik pihi utáni újrakezdés, érzem magamon, hogy sok erőt vesztettem, az állóképességem szerencsére nem sokat gyengült. Az otthon megszokott gyakorlatok egy részét itt nem lehet egyszerűen megoldani, néhány eszközből kevés van, néhányból túl sok. 

A terem hatalmas, legtöbb gépből van kettő, persze amilyen sok ember van, nos, néha kevés tud lenni. A legnagyobb géppark a kardio gépekből van, múltkor megszámoltam, az emberek fele azokat használta. És igen sokan csak azt. Végülis inkább futógépen futnék én is, mint a kemény aszfalton. 

Gond leginkább a divatgyúrósokkal van. Feljönnek, bohóckodnak, rosszul csinálják a gyakorlatot.. egyszer voltam a gépen, kérdi csávó mennyi van még? Mondom még két kör, erre csak annyit válaszolt, hogy ő ennyit nem szokott, ez sok egyszerre. Na meg ahogy tolják, úgy bicepszezik, hogy a legtöbb súlyt a dereka meg a lendülete emeli fel. Aztán szinte pihenés nélkül megy a nagyobb súlyra. Azóta már percben mondom, hogy mikor fejezem be.

Ma odajött az egyik personal trainer, hogy mit is gondolok a teremről. Mondom tesó várj egy pillanatot, még levegőt se kapok, vigyorog, mondom, hogy túl sok a gép, odahaza megszoktam egy helyzetet, itt meg eltévedek a tömegben. Nos igen, mindenhol más és más.

Az öltöző is vicces, már ott csavarja a cigit. Csavarja, mert a rendes, gyári az túl drága, hogy megvegye (7-8 fontokba van egy dobozzal). Biztos csak azért nem megy le két gyakorlat között rágyújtani, mert a terem az emeleten van.

Amúgy a melóhelyen is szinte mindenki szívja, szinte az a ritka, ha valaki nem. Egyik srác, gondolom otthonról hozott cigitöltővel nyomatta az ebédlőben, körülállták, hogy ez meg mit csinál..? Nem elterjedt ez, szinte csak a minimál szűrő + füzetbe csavart dohány. Még a buszsofőr is ott nyalta be a cigit...

Ha már buszsofőr. Egyik E1-en van egy nagyon jó kedélyű srác sofőr. Igaz, hogy reggel van, de mindenkinek 'good morning!' majd megköszöni a bérletet, nekem is jobban indult így a napom. Második reggel látva már direkt úgy szálltam le, hogy el is búcsúzzak tőle. Egyszerű vagyok, tudom :D

Más.

Az időjárás kezd kialakulni, az eddigi takony helyére kicsit jobb idő került, Néhányszor már sütött is a nap. Ennek a legelső következménye a mindenféle emberek ruházkodása. Még mindig vannak nagykabátosok, másik ember mellette póló-rövidnadrág. 

Amit meg tisztelek azok pedig ezek a túlöltözött arab nők. Vagymilyenek. Csador, csak a két szeme látszik ki, az is alig, néha ahogy a fekete gönc fellibben még látni, hogy alatta is hosszú nadrág, kesztyű.. ezek tényleg tudnak valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://mtrx.blog.hu/api/trackback/id/tr24525561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása