mtrx blogja

Minden. Az élet. És ami jöhet, úgy ahogy van.

Stat

free web hit counter

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pontatlan idő

Röpkék

2012.05.10. 20:15 | mtrx | Szólj hozzá!

Címkék: uk röpkék

Különkiadás, ami lehet, hogy állandó rovat is lehet. Kisszines, apróságok, bármiféle dolog, amiről teljes bejegyzést nem lehet kihozni.
 

  • Ma (majdnemma :D) láttam egy rendőri intézkedést. Amúgy is hatalmas dugó van Hanger Lane Station mellett, de a szokásosnál is nagyobb volt. Nem gond, be szoktam érni időben melóba, most se igen lesz másképp. Nem is lett, de aztán közeledve megláttam a kék villogókat. És rendőrbácsi-rendőrnéni a rabomobil végénél, egy öltönyös üzletembert motoztak, elvették az aktatáskáját majd beterelték hátulra. Halad a busz előre, akkor meglátok egy szép Maserati Quattroporte-t, egyenruhás rendőr ül benne és hajt ki... 
  • Melóban a kisfőnök bohóckodik, integet, magyar pakoló kollega közeledik hozzá, majd a kezében lévő két kutyakajás zsákot eldobja a földre, és jön közelebb, hogy "mivan mivan mivan???", hatalmas röhögés, Mac még 5 perccel később is felröhög, amikor újra látja a srácot.
  • Buszon hét elején még be-beülnek mellém, de csütörtökön vagy pénteken már annyira hippire szakállasodok, hogy már elkerülnek. Pénteken meló után, munkásban megyek a busz vége felé, van egy hely a szöszi lányzó mellett, beülök akkor oda. Jé, hát olvas, Kindle4. Mondok egy 'háhá!'-t, majd én meg előkaparom a Kindle3 Keyboardom. Akkor már nem volt úgy megijedve :D
  • Ha már Kindle.. láttam egy hölgyet, lila bőrtokban a Kindle-je, lila műanyagtokban a telefonja, és lila esernyője van. Biztos hosszú idő volt ezeket összekaparni.
  • A korábban említett kutya- és macskajátékok: macskacsiklandozó! Mindenféle madártoll egy méteres pálcán, túl pihent munkatárs rögtön elkezdett vele bohóckodni, egész asztal azzal piszkálta egymást. Még jó, hogy a kappanhangú műszakvezetőt másfele ette a fene.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mtrx.blog.hu/api/trackback/id/tr424500970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása