mtrx blogja

Minden. Az élet. És ami jöhet, úgy ahogy van.

Stat

free web hit counter

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pontatlan idő

LG KP500 - Sütiii

2010.01.21. 18:02 | mtrx | Szólj hozzá!

Image Hosted by ImageShack.us
Kivételesen nem sokáig keresgéltem. Na jó, de, viszont a költségtényező közbeszólt. Utólag jobb is. Látva, hogy az utóbbi hónapokban milyenek jöttek ki... de inkább erről írok.

A kis LG hatalmas kijelzővel van ellátva. Alap dolog egy érintős telefonnál, persze az akksi veszi ennek a kárát. 1-2 napot kibír, használva, agyonhasználva egy nap lemerül. Viszont egy Pest-Nyíregy távon végig olvasva vagy filmezve kibírja.

Ugyan van benne mozgásérzékelő, de ez csak a fényképeket és a beviteli mezőt forgatja el. No és a dobókockás játékban működik. Sehol máshol. Nem is gond, érintőkijelző megoldja a problémát. A gombok jól elérhetőek. Rezisztív a kijelző, így meg kell nyomni, nem elég simogatni. Alul van egy kis siló, innen előbányászható egy ceruza. Nagy segítség fektetett QWERTZ kiosztáson, viszont buszon ne akarjunk smst írni, részegnek tűnhetünk :))

Kameráról inkább nem írok, van normális fényképezőm. Könyvolvasásra nagyszerű, egész sok kifér, W800 után felüdülés ezen olvasni.

Mégis a leginkább a filmezés ami menő.  Egy AnyVideoConverterrel átalakítom az általam nézni szándékolt filmet, sorozatot, aztán vonaton lehet nézni. Beszereztem egy Bluetooth fülest is hozzá, így a drót sem zavar. 

Ami az agyamra megy, az a zenelejátszó. Egy 8 gigás kártyát dobtam bele, ha már lekezeli, következő telefonomba se kelljen újat venni. Erre rázudítottam a zenéket. Ez az agyhalott minden alkalommal átvizsgálja, ami majdnem egy perc. Mindig. A zenelejátszó meg elfelejti a beállításokat. Ha widgeten indítom el a zenét, akkor egy szám után leáll. Ekkor bemenni a zenelejátszóba, beállítani, aztán csodálkozok ha elfelejtettem.

Összességében ilyen árért kellemes kis cucc. Vannak hibái, de főleg azok. A nagy kijelző kellemes, használjuk csak arra amire való. Telefonálni, smst írni... Néha filmezni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mtrx.blog.hu/api/trackback/id/tr651690727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása